Mande Mol Video Producties

Uw Cameraman voor huwelijksvideo - uitvaartvideo - groepsfilm

Video reportages

Videoreportage voorbeelden:
> LIVE STREAMING
> VIDEO OP LOCATIE
> FILMMONTAGE
> en meer video mogeljkheden …

Kijk voor voorbeelden en reviews van mandemolvideoproducties ook eens op:
FACEBOOK REVIEWS

MandeMolCameraman

Op afstand meekijken met video

LIVE STREAMING

Dankzij livestream video kunnen belangstellenden een evenement of bijeenkomst op afstand bijwonen! Denk aan huwelijkstoespraken, familiebijeenkomsten, herdenkingen, uitvaarten of andere officiële gelegenheden. Kan niet iedereen ter plaatse aanwezig zijn bij de ceremonie? Door ziekte, verblijf in het buitenland of de corona maatregelen? Mande Mol maakt met zijn camera en microfoons een mobiele opstelling en is op locatie aanwezig om de livestream uitzending volledig te verzorgen. Op de locatie is een stabiele internetverbinding nodig. Thuisblijvers volgen de bijeenkomst via internet op een besloten domein. De opname is alleen voor uitgenodigde vrienden, familie, collega’s te zien en wordt via een verborgen YouTube link uitgezonden. Ter herinnering nog een kopie op DVD of USB? Dat kan natuurlijk ook.

Videoreportage van de uitvaartceremonie

UITVAART

Voor een reportage van de uitvaartceremonie kan videograaf Mandé Mol de volledige opname van de uitvaartdienst verzorgen. Met een livestream kan de opname van het afscheid direct worden uitgezonden. De live uitzending kan worden bekeken door de dierbaren en belangstellenden die er helaas niet ter plaatse bij kunnen zijn. De uitzending op een later tijdstip terugkijken kan ook. De videograaf zorgt dat de ceremonie met persoonlijke aandacht voor uw wensen in beeld wordt gebracht.

Mandé Mol is leverancier van Uitvaart-Platform.nl. De specifieke uitvaartfolder met beschrijving hoe het werkt, kosten en videopakketten overzicht, kunt u ook per e-mail opvragen.

Naast de ceremonie kan ook aandacht worden gegeven aan andere herinneringen op video. Op verzoek kan een uitvaartfilm worden gemonteerd. Een uitvaartfilm heeft als meerwaarde dat je nog meer kunt overbrengen; andere momenten van de dag, extra details en meer belangrijke herinneringen voor de familie en dierbaren.

Maak het huwelijk compleet met een video

HUWELIJKSREPORTAGE

Een videoreportage van het huwelijk is een onmisbare herinnering aan de grote dag, de liefde voor elkaar en andere dierbaren die je niet wil vergeten. Bewegend beeld is zo mooi omdat het de pure beleving overbrengt; de gehele bijeenkomst, de kleine details, de gevoelens, de gasten, familie en dierbaren, hoe de dag verloopt en de sfeer. Met zijn professionele camera legt Mande Mol de trouwdag vast in beeld en geluid; de locatie, de ceremonie, het feest, het bruidspaar, alle omringende gasten, kinderen, opa’s en oma’s, vrienden en bekenden. Je ontvangt een compleet gemonteerde samenvatting en een muziekclip als herinnering. Hoe fijn is het als de videograaf voor de video van je huwelijk zorgt en al je familie en vrienden op de film staan? Een herinnering die verder gaat dan trouwen alleen, en ook aandacht geeft aan al je dierbaren die je wilt blijven herinneren. Maak je dag als bruidspaar compleet. Of geef het bruidspaar een videoreportage als huwelijkscadeau.

voorbeeld bruiloft mande mol videoproducties

FILMPAKKETTEN

Voor opnames van de grote dag zijn er diverse pakketten (ceremonie, light, volledig). Opnames zijn mogelijk vanaf 1 uur tot de complete dag. Tijden kunnen worden afgestemd zoals het past bij de bruiloft. Vraag naar de mogelijkheden.

SAME-DAY-EDIT

Op het avondfeest kunt u al glimp van de dag terug zien. Leuk voor jullie zelf en voor de avondgasten! De same-day edit is een korte impressie van ongeveer twee minuten en kan al tijdens het avondfeest worden vertoond.

FOTO-én-VIDEO-in-1!

Het is mogelijk om te kiezen voor zowel videograaf als fotograaf. Samen met een goede fotograaf biedt ik een huwelijksreportage met fotoboek en film. Zo is alles in één keer geregeld, op 1 factuur en voor een aantrekkelijke prijs.

Meer opname mogelijkheden …..

THEATEROPNAME

De doorlopende filmopname vanuit diverse standpunten is ook ideaal voor het filmen van theatervoorstellingen, toneelstukken en shows. Voor musical uitvoeringen weten verschillende gezelschappen Mande Mol al te vinden. De video is een real-time weergave van de uitvoering. Het totaaloverzicht wordt in beeld gebracht, waarbij er op solo optredens en zang kan worden ingezoomd. Met de inzet van live streaming is het zelfs mogelijk om een toneelstuk of theater optreden rechtstreeks aan thuiszittend publiek te vertonen.

GROEPSFILM

Hoe leuk is het om een groepsfilm te hebben? Een groepsfilm als levendige herinnering aan het afgelopen schooljaar, sportjaar, verenigingsactiviteit, het leuke gezelschap of het fijne bedrijf waar je samen werkt.

Kan groep 8 niet samenkomen voor de schoolafsluiting? Er kan toch een speelfilm voor groep 8 gemaakt worden! De school of de leerlingen maken zelf filmpjes. Deze worden gemonteerd tot een totale speelfilm of musicalvideo.


Live streaming van een musical, toneelstuk, zangvoorstelling is ook mogelijk. Ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen, vrienden en vriendinnen volgen de uitvoering via internet op een besloten domein. De opname is alleen voor genodigden te zien en wordt via YouTube uitgezonden.

Voorbeeld opname groep 8 musical, korte versie

FESTIVALFILMS

Festivals zijn vol beweging. Bewegend beeld is dan ook het mooiste middel om de herinnering te delen. Mande Mol maakt op verzoek festivalfilms. In de videoreportage is er aandacht voor de diverse deelnemers, de gehele gezelligheid, opvallende details, de optredens, straatacts en de algemene sfeer van het festival. Je ontvangt een
compleet gemonteerde samenvatting of een verzameling kleine sfeerfilmpjes als herinnering.

Voorbeeld: concert registratie tijdens Steengoed Festival, The road home

Corporate videoproductie

BEDRIJFSFILM

Een bedrijfspresentatie in geluid en beeld geeft een complete indruk in een korte tijd. Een video kan het vakmanschap van een bedrijf duidelijk overbrengen. Als videograaf komt Mande Mol naar de locatie en maak filmopnames over de verschillende afdelingen, activiteiten, mensen en bijzonderheden van het bedrijf. De videobeelden kunnen worden uitgebreid met geluidopnames die vervolgens als voice-over wordt gebruikt. De bedrijfsfilm kan compleet worden gemaakt met muziek. Het resultaat is een corporate video productie, die precies laat zien wat belangrijk is, geheel naar wens gemonteerd.

Kampioenen in beeld

SPORTVIDEO

Omdat een videocamera een evenement 1-op-1 doorlopend kan filmen, is dit ideaal voor het vastleggen van sportprestaties, belangrijke wedstrijden, sporttoernooien en finales. Wie Mande Mol inhuurt als sportvideograaf krijgt een echte, eerlijke en scherpe weergave van het spel. Met professionele lenzen, perskaart en bewegingsvrijheid kan de camera een wedstrijd vanuit verschillende standpunten gaan opnemen. De video die wordt gemaakt laat veel meer zien dan wat de bezoeker van de zijlijn ziet. Omdat er meerdere cameraposities worden ingezet en het gehele sportveld zelfs van bovenaf in beeld kan worden gebracht, is het alsof je tv kijkt. Zowel indoor film als outdoor opnames horen tot de mogelijkheden. Mande en zijn apparatuur zijn voorbereid op wisselende weersomstandigheden en locatiemogelijkheden. De video kan per wedstrijd worden afgenomen. Naar wens kan een afspraak worden gemaakt voor een heel seizoen.

Voorbeeld sportvideo: wedstrijd opname Mande Mol

UW VERZOEK OP VIDEO

Heeft u een eigen idee voor een videoregistratie? Met mijn camera(s) kom ik graag bij u langs voor filmopnames. U krijgt de mooiste beelden als herinnering.