Mande Mol Video Producties

Uw Cameraman voor huwelijksvideo - uitvaartvideo - groepsfilm

Uitvaartfilm

Videoreportage van de uitvaartceremonie

UITVAART

Voor een reportage van de uitvaartceremonie kan videograaf Mandé Mol de volledige opname van de uitvaartdienst verzorgen. Met een livestream kan de opname van het afscheid direct worden uitgezonden. De live uitzending kan worden bekeken door de dierbaren en belangstellenden die er helaas niet ter plaatse bij kunnen zijn. De uitzending op een later tijdstip terugkijken kan ook. De videograaf zorgt dat de ceremonie met persoonlijke aandacht voor uw wensen in beeld wordt gebracht.

Mandé Mol is leverancier van Uitvaart-Platform.nl. De specifieke uitvaartfolder met beschrijving hoe het werkt, kosten en videopakketten overzicht, kunt u ook per e-mail opvragen.

Naast de ceremonie kan ook aandacht worden gegeven aan andere herinneringen op video. Op verzoek kan een uitvaartfilm worden gemonteerd. Een uitvaartfilm heeft als meerwaarde dat je nog meer kunt overbrengen; andere momenten van de dag, extra details en meer belangrijke herinneringen voor de familie en dierbaren.

VEELGESTELDE VRAGEN
UITVAARTFILM

1.
Reportage van uitvaartceremonie

Voor een reportage van de uitvaartceremonie kan videograaf Mandé Mol de volledige opname van de uitvaartdienst verzorgen. Met een livestream kan de opname van het afscheid direct worden uitgezonden. Naast de ceremonie kan ook aandacht worden gegeven aan andere herinneringen op video.

2.
Livestream voor thuisblijvers

De uitvaartdienst kan live meegekeken worden. Dierbaren en belangstellenden ontvangen een link naar de videobeelden. Deze link kan bijvoorbeeld op de uitnodiging voor de ceremonie vermeld worden en kunt u zelf verspreiden via email, sms, WhatsApp of wat uw voorkeur heeft. Alle genodigden kunnen meekijken via hun computer, telefoon (iPhone of Android) of tablet. De livestream is wereldwijd beschikbaar, dus meekijken vanuit het buitenland is geen probleem.

3.
Verbinding voor livestream in een kerk

Voor een stabiele verbinding is bij voorkeur een internet signaal van een vaste kabel nodig. Dit is niet altijd aanwezig in een kerk. Als dat zo is, kan het zijn dat er ter plaatse naar 4G of 5G wordt uitgeweken. Als er wordt gestreamd via een 4G/5G netwerk, dan zal dit worden naberekend op de nota.

4.
Uitvaartfilm

Naast de uitvaartdienst kunnen naar wens ook opnames gemaakt worden van andere momenten op de uitvaartdag. Zo kunnen foto’s, ingezonden filmpjes, extra muziek, aangeleverde presentaties, kopie van de dienstpresentatie ter plaatse, namen van sprekers, rouwprentjes en condoleances, of specifieke wensen in de montage worden toegevoegd.

5.
Waarom een videograaf inhuren als er al een vaste opname camera is?

Videografie is dynamisch en een videograaf is mobiel. Opnames vanuit verschillende standpunten leven meer en geven meer beeld van de uitvaart en wat er plaats vindt. Een mobiele camera voegt iets toe aan het beeld omdat het de gehele bijeenkomst kan overbrengen.

Ook zijn er mogelijkheden om extra ingezonden materialen en condoleances toe te voegen aan de uitvaartfilm.

6.
Levering Uitvaartfilm

De eindmontage van een uitvaart is normaal gesproken binnen 1 week beschikbaar. Extra kopieën van de montage bestellen is mogelijk. Ook kunnen de gemonteerde opnames worden verstuurd via Wetransfer.

7.
Hoe uitvaartfilm boeken?

Ik ben verbonden aan uitvaart-platform.nl. U kunt ook rechtstreeks bij mij boeken. Informatie of folder met tarievenvoorbeeld kan ik op verzoek toesturen.