Mande Mol Video Producties

Uw Cameraman voor huwelijksvideo - uitvaartvideo - groepsfilm

Huwelijksreportages

Maak het huwelijk compleet met een video. Bij Mande Mol zijn diverse mogelijkheden te boeken om de bruiloft op video vast te leggen.

HUWELIJKSREPORTAGE

Een videoreportage van het huwelijk is een onmisbare herinnering aan de grote dag, de liefde voor elkaar en andere dierbaren die je niet wil vergeten. Bewegend beeld is zo mooi omdat het de pure beleving overbrengt; de gehele bijeenkomst, de kleine details, de gevoelens, de gasten, familie en dierbaren, hoe de dag verloopt en de sfeer. Met zijn professionele camera legt Mande Mol de trouwdag vast in beeld en geluid; de locatie, de ceremonie, het feest, het bruidspaar, alle omringende gasten, kinderen, opa’s en oma’s, vrienden en bekenden. Je ontvangt een compleet gemonteerde samenvatting en een muziekclip als herinnering. Hoe fijn is het als de videograaf voor de video van je huwelijk zorgt en al je familie en vrienden op de film staan? Een herinnering die verder gaat dan trouwen alleen, en ook aandacht geeft aan al je dierbaren die je wilt blijven herinneren. Maak je dag als bruidspaar compleet. Of geef het bruidspaar een videoreportage als huwelijkscadeau.

FILMPAKKETTEN

Een productie van een hele of een halve dag is mogelijk. Tijden kunnen worden afgestemd zoals het past bij de bruiloft. Vraag naar de mogelijkheden.

SAME-DAY-EDIT

Op het avondfeest kunt u al glimp van de dag terug zien. Leuk voor jullie zelf en voor de avondgasten! De same-day edit is een korte impressie van ongeveer twee minuten en kan al tijdens het avondfeest worden vertoond.

FOTO-én-VIDEO-in-1!

Het is mogelijk om te kiezen voor zowel videograaf als fotograaf. Samen met een goede fotograaf biedt ik een huwelijksreportage met fotoboek en film. Zo is alles in één keer geregeld, op 1 factuur en voor een aantrekkelijke prijs.

VEELGESTELDE VRAGEN
HUWELIJKSREPORTAGE

1.
Waarom een videograaf inhuren als er al een fotograaf is?

Videografie is dynamisch. Video leeft en geeft een realistisch beeld van de bruiloft en wat er op de trouwdag plaats vindt. Bewegend beeld is zo mooi omdat het de de pure beleving overbrengt, de gehele bijeenkomst, de kleine details, de gevoelens, de gasten, familie en dierbaren, hoe de dag verloopt en de sfeer. Foto’s zijn statisch, een mooie stille herinnering. De ervaring is dat vele bruidsparen hun trouwfilm of huwelijksvideo vaker bekijken dan de trouwfoto’s.

2.
Waarom zou je een video aanraden?

Het beste advies is om een combinatie te maken van foto- en videograaf. Mandé Mol heeft verschillende videopakketten voor ieder budget. Zo wordt de huwelijksreportage een betaalbare aanvulling van jullie onbetaalbare speciale dag. Jullie bruiloft wordt met zorg en aandacht opgenomen en nabewerkt tot een herinnering op video die 6 maanden, 2 jaar of zelfs 10 tot 20 jaar, nog steeds zeer waardevol zal zijn. Een film vol herinneringen aan de speciale dag, de vrienden en familie, en emoties van hoe de dag was.

Er zijn kortere of langere video opnames mogelijk. Ook kan ik een verkorte clip maken, een 3 tot 5 minuten durende filmclip met daarin de hoogte punten van jullie dag.

3.
Gebruik je ook muziek?

Muziek is gevoel en emotie en maakt een bruiloftsfilm extra boeiend en speciaal. U kunt uw favoriete muziek zelf kopen en aanleveren. De muziek met uw eigen muziekrechten kan dan worden gebruikt bij de montage van uw eigen film. Ook een aanrader is een muziekclip met de mooiste momenten van jouw huwelijksreportage.

4.
Worden de kleuren aangepast?

De reportage van uw bruiloft verdient de allerbeste behandeling. Daarom zijn kleurcorrecties en color grading in de nabewerking bij de prijs van de montage inbegrepen. De eindmontage kan shots op een altijd positieve manier aanpassen. Nabewerking en kleurcorrecties van de videograaf hebben een meerwaarde in plaats van het ruwe materiaal dat direct uit de camera wordt gebruikt.

5.
Waarom Mandemolvideoproducties inhuren?

Mandemolvideoproducties heeft al diverse bruiloftfilms gemaakt in Nederland, Hongarije, Frankrijk en België. Mandé Mol is betrouwbaar en een rustige werker. Afspraken worden nagekomen en zonder stress worden alle details ongemerkt opgenomen. Met twintig jaar kennis en ervaring in het maken van videoreportages worden uren filmmateriaal mooi en verzorgd samengevat in een natuurlijk uitziende montage. De huwelijksreportage blijft waardevol, keer op keer!

6.
Hoe trouwvideo’s boeken?

Voordat je boekt, is het verstandig te checken of jullie trouwdatum nog vrij is in de videodagenkalender. Het gebeurt geregeld dat bruidsparen te laat boeken en hun trouwdatum al geboekt is voor een andere opdracht. Vaste regel is: op tijd boeken is altijd het verstandigste om teleurstellingen te voorkomen. Jullie kunnen vrijblijvend een optie krijgen op jullie trouwdatum. Bij boeken vraag ik een 15% aanbetaling. Dat is voor mij en voor jullie een zekerheid dat ik die dag kom filmen.

7.
Hoe zijn de tarieven opgebouwd?

Bij het vooraf boeken komt er een kennismakingsgesprek waarin de wensen worden doorgenomen. Daarna ontvang je een offerte waarbij de totale kosten worden genoemd. Zo zijn de afspraken duidelijk en zijn er geen verborgen kosten.

8.
Is verspreide betaling goed?

Ja, ik begrijp maar al te goed dat een bruiloft veel kosten met zich meebrengt. U kunt betalen in bijvoorbeeld 3 termijnen. Onderling kunnen we afspreken wanneer.

9.
Wat als de tijden van de ceremonie uitlopen?

Ik werk met pakketten voor 6 of 12 uren voor het gemak. De uren zijn door het bruidspaar zelf in te delen.

Wilt u bijvoorbeeld 8 uur dan kan dat ook. Wilt u dat ik om 10.00 uur begin, dan beginnen we vanaf die tijd de 8 uur te tellen. Dus zou dat uitkomen tot 18.00 uur.

Er is altijd een passende optie. Voor opnames van de dag zijn er diverse mogelijkheden, vanaf 1 uur tot de complete dag.

Het kan zijn dat u 12 uur boekt, maar dat iets uitloopt zoals aansnijden taart of de opening dans. Dat is geen probleem, ik ben flexibel. Een 10 minuten of kwartiertje uitloop is prima. Vanaf halve of volle uren moet ik dit wel in rekening brengen.

10.
Welke voorbereidingen zijn er nodig?

Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we alles door over jullie thema’s, de dagplanning, belangrijke sprekers en belangrijke personen, waar extra aandacht nodig is, of wat juist niet in beeld mag komen. We spreken af wie de contactpersoon is, als aanspreekpunt voor de specifieke wensen en voor het ontvangen van de video links.

Vanzelfsprekend is het fijn om gegevens van de dienst te ontvangen met namen van het bruidspaar, locatie, datum en tijd.

Specifieke wensen voor de video of andere belangrijke bijzonderheden spreken we door. Hier kun je als voorbereiding alvast over nadenken.

Komen we er met elkaar uit in het gesprek, dan leggen we alles vast in een overeenkomst. Zo weten we van beide kanten wat er is afgesproken.

11.
Kan ik een proef zien van de trouwfilm?

Je kunt een voorproefje van al eerder gemaakte trouwfilms en andere films zien op ……

Voor de persoonlijke huwelijksreportage kunt u eerst een proef zien. Er komt een proef in lage kwaliteit ter controle. In maximaal drie keer kan de contactpersoon correcties aangeven.

12.
Levering huwelijksreportage

Het montage proces van de film of videoclip duurt gemiddeld 2 weken. Zo is er voldoende tijd voor het selecteren, knippen en monteren, kleurcorrecties en nacontrole. Alle beelden worden handmatig bekeken en bewerkt. Zijn er bijzonderheden dan stemmen we een levertijd af in overleg. De same-day-edit van enkele minuten kan wel snel klaar zijn.

13.
Wat als genodigden toch niet bij de ceremonie kunnen zijn?

In overleg kan ik livestream aanbieden. Zo kunnen gasten die niet aanwezig kunnen zijn toch op hetzelfde moment meekijken via een tijdelijke videolink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *