Mande Mol Video Producties

Uw Cameraman voor huwelijksvideo - uitvaartvideo - groepsfilm

Groepsfilm

GROEPSFILM

Hoe leuk is het om een groepsfilm te hebben? Een groepsfilm als levendige herinnering aan het afgelopen schooljaar, sportjaar, verenigingsactiviteit, het leuke gezelschap of het fijne bedrijf waar je samen werkt.

Kan groep 8 niet samenkomen voor de schoolafsluiting? Er kan toch een speelfilm voor groep 8 gemaakt worden! De school of de leerlingen maken zelf filmpjes. Deze worden gemonteerd tot een totale speelfilm of musicalvideo.

LIVESTREAMING MUSICAL VOORSTELLING

Live streaming van een musical, toneelstuk, zangvoorstelling is ook mogelijk. Ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen, vrienden en vriendinnen volgen de uitvoering via internet op een besloten domein. De opname is alleen voor genodigden te zien en wordt via YouTube uitgezonden.

FESTIVALFILMS

Festivals zijn vol beweging. Bewegend beeld is dan ook het mooiste middel om de herinnering te delen. Mande Mol maakt op verzoek festivalfilms. In de videoreportage is er aandacht voor de diverse deelnemers, de gehele gezelligheid, opvallende details, de optredens, straatacts en de algemene sfeer van het festival. Je ontvangt een
compleet gemonteerde samenvatting of een verzameling kleine sfeerfilmpjes als herinnering.

Voorbeeld: concert registratie tijdens Steengoed Festival, The road home

UW VERZOEK OP VIDEO

Heeft u een eigen idee voor een videoregistratie? Met mijn camera(s) kom ik graag bij u langs voor filmopnames. U krijgt de mooiste beelden als herinnering. 

VEELGESTELDE VRAGEN
GROEPSFILM, MUSICAL, THEATER OPNAME

1.
Hoe wordt een musical of toneelproductie gefilmd?

Voor de opname van het beeld worden hoge kwaliteit camera’s gebruikt. De gebruikte apparatuur is speciaal geschikt voor langdurige video opname en beeld stabilisatie. Standaard kan de opstelling zo worden gekozen dat het podium met 1 camera op statief in beeld is. Vandaar uit wordt de musical of toneelproductie gefilmd. Om meer beweging en afwisseling in de eindmontage te krijgen, kan er met meer camera’s worden gewerkt. Voor een meerprijs kan er met 2 of 3 camera’s worden gefilmd. U kunt kiezen voor totaal opnames voor het podium, extra opnames op het podium, en extra close-ups.

2.
Hoe wordt het geluid van een musical of toneelproductie opgenomen?

Bij een productie op het podium is er vaak een goede geluidinstallatie in de (theater)zaal aanwezig. Dan is het handig om het audiosignaal van de geluidinstallatie te gebruiken. Als dat niet mogelijk is dan wordt de audio van de gebruikte camera ingezet. Wanneer nodig, is er dan ook een extra draadloos microfoonsysteem aanwezig, dat niet stoort met aanwezige zaalgeluidinstallatie. Dit wordt het liefst van te voren met de productiebegeleider en de zaaltechnicus besproken.

3.
Waarom Mandemolvideoproducties inhuren voor theater opnames?

Mandemolvideoproducties beschikt over professionele apparatuur om alles wat op het podium gebeurt helder te kunnen vastleggen. Het publiek kan gewoon genieten, en Mandé Mol zorgt voor een rustige, mooie opname van het begin tot het eind. Wil je de opname nabestellen? Dat gebeurt vaak en is zeker mogelijk.

4.
Hoe kunnen we eigen afscheidsfilm of groepsfilm maken met onze school?

Wil je een eigen film maken met de school? Ik heb 6 opties hoe ik kan ondersteunen bij de opname van de uitvoering, livestream, opname en live uitzending, speelfilm opname, speelfilm montage, of zelf camera huren. De basisprijs is al haalbaar voor een kleine klas tot 15 deelnemers. Voor grote groepen met meer deelnemers wordt er gerekend met een prijs per persoon. U kiest de optie die bij de wens van de school past. Ik help u met de opname, het uitzenden of de montage, wat past bij de keuze. We plannen de datum en maken samen een leuke film. De regie is in handen van de leraar of contactpersoon die de groep begeleidt, de filmrollen voor de deelnemers aanstuurt, de betaling verzorgt, de levering in ontvangst neemt, de nabestellingen doorgeeft en verder verspreidt onder de belangstellenden.