Mande Mol Video Producties

Uw Cameraman voor huwelijksvideo - uitvaartvideo - groepsfilm

Livestream

Op afstand meekijken met video

LIVE STREAMING

Dankzij livestream video kunnen belangstellenden een evenement of bijeenkomst op afstand bijwonen! Denk aan huwelijkstoespraken, familiebijeenkomsten, herdenkingen, uitvaarten of andere officiële gelegenheden. Kan niet iedereen ter plaatse aanwezig zijn bij de ceremonie? Door ziekte, verblijf in het buitenland of de corona maatregelen? Mande Mol maakt met zijn camera en microfoons een mobiele opstelling en is op locatie aanwezig om de livestream uitzending volledig te verzorgen. Op de locatie is een stabiele internetverbinding nodig. Thuisblijvers volgen de bijeenkomst via internet op een besloten domein. De opname is alleen voor uitgenodigde vrienden, familie, collega’s te zien en wordt via een verborgen YouTube link uitgezonden. Ter herinnering nog een kopie op DVD of USB? Dat kan natuurlijk ook.

Voorbeeld: Livestream 5 mei, 75 jaar Vrijheid

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN
LIVESTREAM

1,
Livestream video kwaliteit

Video wordt normaal gesproken in de hoogst mogelijke kwaliteit opgenomen. Het uitzenden van het videosignaal gebeurt in een passende kwaliteit voor de internetverbinding. Dat kan een andere lagere kwaliteit zijn, zodat de livestream ook bij lage internetsnelheid toch gewoon kan doorlopen. Wil je later de hogere videokwaliteit terugkijken vraag dan naar de mogelijkheden om naast de livestream ook nog een opname te ontvangen.

2.
Livestream verbinding

Voor de livestream is een stabiele internet-verbinding via kabel nodig. Als een kabelverbinding afwezig is, kan het zijn dat er ter plaatse naar 4G/5G wordt uitgeweken en dan zal dit worden naberekend op de nota.

2.
Regie bij Livestream

De live uitzending van de videoreportage wordt door de videograaf opgebouwd, ingesteld en afgebouwd. Het is mogelijk om in eigen regie meerdere locaties voor te bereiden en dan tegelijkertijd uit te zenden. Als er sprake is van video uitzending via livestream kan er regie worden gehouden over maximaal 3 locaties op het zelfde moment.

3.
Regie over de meekijkers Livestream

Per livestream locatie wordt de videolink wordt doorgestuurd naar de contactpersoon. Deze contactpersoon zorgt zelf voor het verspreiden naar de genodigden en houdt dus zelf de regie bij wie de link terecht komt.

4.
Meekijken / Terugkijken Livestream

Gasten die niet aanwezig kunnen zijn, kunnen toch op hetzelfde moment meekijken via een livestream. De login-link wordt verstuurd naar de contactpersoon die zelf zorgt voor het verspreiden. De genodigden kijken via een login-link op hun eigen computer, tablet of telefoon live mee met de opname.

Terugkijken naar de opname is mogelijk als u kiest voor de optie livestream en opname. De opname kan via WeTransfer, DVD of USB worden geleverd en kan op elk gewenst moment worden teruggekeken.